Clicky

 
Transport Online - Karel van Eerd, grondlegger van Jumbo Supermarkten, overleden

Karel van Eerd, grondlegger van Jumbo Supermarkten, overleden

Karel van Eerd, grondlegger van Jumbo Supermarkten, overleden
15-12-2022 16:47 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

VEGHEL - De familie Van Eerd laat tot hun grote verdriet weten dat vandaag, donderdag 15 december 2022, Karel van Eerd op 84-jarige leeftijd in hun bijzijn is overleden. Karel van Eerd heeft zijn sporen verdiend als grondlegger van Jumbo Supermarkten. Ondanks dat hij al geruime tijd ziek was, bleef hij tot op het laatste moment nauw bij Jumbo betrokken als president-commissaris.

Familie Van Eerd: “Karel, ons pa, was voor ons een fantastische man en vader, een echte familieman. We gaan hem enorm missen. Niet alleen binnen de familie, maar ook binnen ons familiebedrijf. Hij heeft gezorgd voor het ijzersterke fundament van Jumbo. Met zijn ongeremde ondernemerschap en passie voor de klant heeft hij samen met ons Jumbo laten groeien tot de tweede supermarktketen van Nederland. We zijn dan ook dankbaar en trots dat hij vorig jaar het Koninklijk predicaat van Jumbo Food Groep nog zelf in ontvangst heeft kunnen nemen. Een mooie erkenning en bekroning op zijn levenswerk”.  

Het overlijden van Karel van Eerd is niet alleen een groot verlies voor de familie maar ook voor Jumbo. Iedereen binnen Jumbo leeft intens mee metzijn vrouw Kitty van Eerd en kinderen Colette, Frits en Monique en is hem enorm dankbaar voor alles wat hij voor Jumbo heeft betekend. Karel van Eerd was een echte pionier met het lef om dingen anders te doen. Zijn unieke retailfilosofie blijft altijd doorklinken binnen Jumbo.

In memoriam

Er is een online condoleanceregister geopend waar een persoonlijk bericht achter gelaten kan worden. Ter nagedachtenis aan Karel van Eerd is hier ook een in memoriam te vinden.

Foto's

  • J.Roeland
    Simon Loos
  • J.Roeland
    Euser

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,986
Diesel1,890

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden