Clicky

 
Transport Online - DistriPark Dordrecht verwelkomt Roadjet Logistics in nieuwste distributiecentrum

DistriPark Dordrecht verwelkomt Roadjet Logistics in nieuwste distributiecentrum

DistriPark Dordrecht verwelkomt Roadjet Logistics in nieuwste distributiecentrum
15-12-2022 15:11 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

DORDRECHT - Roadjet Logistics opent een nieuw distributiecentrum op DistriPark Dordrecht. De logistieke dienstverlener zal het pand van bijna 9.800 m2 betrekken, dat Euro-rijn laat bouwen op het groene bedrijventerrein aan de A16. Het bedrijf hoopt op 1 oktober 2023 zijn deuren te openen.

Roadjet Logistics is een logistiek dienstverlener gericht op de Europese markt. Zij ontzorgen opdrachtgevers volledig op het gebied van wegtransport en warehousing. Met een distributiecentrum op deze locatie kan de drukte van Rotterdam vermeden worden en zitten de chauffeurs, dankzij de eigen op- en afrit, direct op de snelweg. De grootte van dit pand past goed bij hun huidige omvang en biedt nog meer groeimogelijkheden voor de toekomst.

Duurzaamheid

Dit duurzame pand is in opdracht van Euro-Rijn Real Estate ontworpen door Designlogic B.V. uit Helmond. Op de meest zuidelijke kavel van DistriPark Dordrecht staat straks een duurzaam distributiecentrum met energielabel A+++, een GPR-score van 8.0 én de BREEAM norm Very good. Daarnaast wordt een regenwateropslag gerealiseerd onder het pand.

Werkgelegenheid

Vanuit Rotterdam gaan 45 werknemers mee naar het pand op DistriPark Dordrecht. De loods van dit nieuwe pand is groter en door de groei van het bedrijf zal er in de toekomst meer werkgelegenheid ontstaan.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,986
Diesel1,890

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden