Clicky


Drie nieuwe eMoffets voor Van Noort Bedrijven

Drie nieuwe eMoffets voor Van Noort Bedrijven
15-12-2022 15:01 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

WADDINXVEEN - De Waddinxveense logistieke dienstverlener Van Noort Bedrijven B.V. heeft onlangs drie nieuwe elektrische meeneemheftrucks in gebruik genomen. De machines zijn door Quickstra Culemborg op de locatie in Waddinxveen afgeleverd samen met een heerlijke slagroomtaart om het feest compleet te maken.

De keuze voor elektrische Moffets was een logische stap voor van Noort, een groot deel van het werk speelt zich af in de winkelstraten van Nederland en België. Op het moment dat een supermarkt wordt verbouwd, is er veel extra (geluids-)overlast voor omwonenden, met de aanschaf van deze machines wordt de geluidsoverlast voor het grootste deel gereduceerd.

Alle zestien in gebruik zijnde meeneemheftrucks bij Van Noort, zijn van het merk Moffet. De uitwisselbaarheid en de éénheid zijn belangrijke redenen om weer voor het merk Moffet te kiezen. De wens is om voor 100% groen te gaan, alle meeneemheftrucks die de komende jaren worden vervangen, worden dan ook elektrisch. Belangrijk is dat je met de elektrische machine hetzelfde kan doen als met een diesel variant.

Voor een uniforme uitstraling is er voor de gekozen de rode machines te behouden en alleen de achterdeuren van de “groene” reclame te voorzien onder vermelding van Van Noort gaat voor 100% groen! Deze uitstraling is ook zichtbaar op andere elektrische voertuigen binnen van Noort.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,179
Diesel1,956

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions