Clicky

 
Transport Online - Transportbedrijf Bosch Hedel BV investeert in nieuwe Scania R540 met 95 ton/mtr HMF autolaadkraan

Transportbedrijf Bosch Hedel BV investeert in nieuwe Scania R540 met 95 ton/mtr HMF autolaadkraan

Transportbedrijf Bosch Hedel BV investeert in nieuwe Scania R540 met 95 ton/mtr HMF autolaadkraan
13-12-2022 17:40 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

HEDEL - Transportbedrijf Bosch Hedel BV uit Hedel heeft deze week haar nieuwste aanwinst in gebruik genomen, een Scania R540 8x2*6 uitgerust met een HMF 95 ton/mtr autolaadkraan en frontstempel. De krachtige autolaadkraan heeft zes schuifdelen, is voorzien van een fly-jib met acht schuifdelen en een kabellier. De autolaadkraan heeft een reikwijdte van maar liefst 33 meter.

De kraanwagen is verder voorzien van een fraaie frontkap over de frontstempel, lichtmetalen aluminium velgen, hoog dak, lichtplaat en de overige opties die overeenkomen met de andere Bosch-trucks. Scania’s zwaarste 13-liter 6-cilindermotor levert 540 pk en zorgt voor de aandrijving van het geheel. Deze Euro-6E motor is tevens geschikt is voor het gebruik van HVO-diesel.

De 4-assige SCANIA met twee 10-tons voorassen en een gestuurde liftbare naloopas is opgebouwd door HMF-dealer Van Rijssel uit Asten. Versteijnen Trucks leverde vervolgens de truck aan Bosch Hedel. Scania Den Bosch heeft de klant-specifieke opbouw en aanpassingen uitgevoerd en vervolgens is de truck door Cranen fleetservice uit Heeswijk-Dinther getransformeerd naar de Bosch-huisstijl.

Dit is de zevende kraanwagen in de vloot van Bosch Hedel die verder bestaat uit bakwagens met aanhanger en trekker-opleggers allen met autolaadkraan. Aangezien duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen bij Bosch Hedel hoog in het vaandel staan bestaat het wagenpark uitsluitend uit vrachtwagens met de milieuvriendelijke Euro-6 motor. Door deelname aan het BP Target Neutral programma rijden al hun vrachtwagens CO2-neutraal.

Door de toenemende vraag uit de markt naar zwaardere en langere autolaadkranen met fly-jib is er geïnvesteerd in deze nieuwe truck waardoor het dienstenpakket van Bosch Hedel aanzienlijk wordt uitgebreid. Bosch Hedel beschikt over zeven autolaadkranen met een hefcapaciteit van 40 tot 100 ton/mtr en een reikwijdte van minimaal 16,5 meter en maximaal 33 meter.

De trekker is verder voorzien van zowel een verstelbare koppelschotel als vangmuil waardoor deze ingezet kan worden als trekker-oplegger maar ook als bakwagen-aanhanger bij inzet van de ballast-/laadbak.

De nieuwe combinatie gaat ingezet worden voor onder andere (speciaal) transport, hijs- & montagewerkzaamheden in de bouw- en infrabranche. Denk hierbij aan het hijsen en transporteren van bouwketen, units, containers, allerhande bouwmaterialen, plaatsing van dakkapellen, glas en machines maar ook montage van wegmeubilair zoals openbare verlichting, verkeerslichten, matrixborden en bewegwijzering. Ook de plaatsing van zwembaden en jacuzzi’s in de achtertuin in opdracht van particulieren behoort tot de mogelijkheden.

Bosch Hedel BV is gestart in 1998 als traditioneel transportbedrijf en inmiddels uitgegroeid tot een allround specialist op het gebied van autolaadkraan transport, infratechniek, montage- & hijswerkzaamheden, speciaal transport, machineverhuizingen en bouwtransport.

Mede dankzij jong, dynamisch en gevarieerd getrokken materieel (van vlakke (city)opleggers tot uitschuifbare semi- en kuipdiepladers) en een goed opgeleid specialistisch team met een no-nonsense mentaliteit is Bosch Hedel door de jaren heen landelijk bekend geraakt en u kunt ze dan ook in heel Nederland of daarbuiten tegenkomen.

Foto's

  • Jeda-Fence
  • Jeda-Fence
  • Nic. van der Spek
  • Jan Kruis
    MVO


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,946
Diesel1,753

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions