Clicky


Ruud de Wild stapt na zes jaar over van KRO-NCRV naar PowNed

Ruud de Wild stapt na zes jaar over van KRO-NCRV naar PowNed
13-12-2022 12:33 | Showbizz | auteur ANP

HILVERSUM - Radio-dj Ruud de Wild stopt na zes jaar de samenwerking met KRO-NCRV en maakt een overstap naar omroep PowNed. Dat hebben KRO-NCRV en PowNed dinsdag bekendgemaakt. De Wild behoudt zijn doordeweekse tijdslot van 16.00 tot 19.00 uur op NPO Radio 2.

"Na ruim zes jaar voor KRO-NCRV te hebben gewerkt is het voor mij nu tijd voor iets nieuws", zegt de dj over de transfer. "Ik wil KRO-NCRV hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking en hun vertrouwen. Vanaf 2023 ga ik een nieuw avontuur aan bij PowNed."

De Wild maakte verschillende programma's voor KRO-NCRV, zoals zijn radioprogramma De Wild in de middag op NPO Radio 2 en de podcast 30 MINUTEN RAUW. Vanaf januari presenteert De Wild zijn middagshow voor PowNed, meldt KRO-NCRV. "KRO-NCRV bedankt Ruud voor zijn inzet de afgelopen jaren en wenst hem veel succes toe bij collega-omroep PowNed."

Ook gaat de radio-dj volgend jaar een zesdelige tv-serie maken voor PowNed. "PowNed kijkt er bijzonder naar uit om met Ruud de Wild mooie televisie te gaan maken en het succes van De Wild in de middag op NPO Radio 2 voort te zetten", aldus PowNed.