Clicky


 


Nieuwe S-WAY voor Haanstra BV

Nieuwe S-WAY voor Haanstra BV
13-12-2022 11:56 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

ZUIDWOLDE - Onlangs heeft Haanstra BV uit Zuidwolde een nieuwe IVECO S-WAY in gebruik genomen. De IVECO S-WAY is afgeleverd door Cornelis Bedrijfsauto’s B.V. uit Hoogeveen.

Met meer dan 40 jaar ervaring in het uitbroeden van eieren en eendagskuikens is Haanstra BV in Zuidwolde een trouwe en ervaren partner voor vleeskuikenhouders, broederijen en exporteurs.

Haanstra BV kiest bij voorkeur voor eigen transport. De chauffeurs kennen het product waarmee ze onderweg zijn en daarmee zijn ze waardevolle medewerkers voor het bedrijf. IVECO S-WAY 4x2 De S-WAY heeft een mooie rode kleur die het geheel er stoer uit laat zien.

Op verschillende plekken is het logo van Haanstra BV, een minimalistisch kippenkopje, te vinden. Ook de accessoires laten de truck zelf er strak uit zien met een compleet spoiler pakket en met de Dura Bright aluminium velgen. De nieuwe truck van Haanstra BV is voorzien van een 530 Pk sterke (FPT) motor zonder EGR. Hierdoor is er geen regeneratie van de uitlaatgassen wat zorgt voor een optimale verbranding.

De trekker heeft een capaciteit voor 1.260 liter diesel en 135 liter Ad Blue.

De S-WAY heeft luchtvering op de vooras met een lucht geveerde cabine. Ook de cabine van de nieuwe IVECO is zeer compleet uitgerust. Zo geniet de chauffeur van de lederen stoelen, stand airco, lucht geveerde draaibare bijrijdersstoel, My Iveco infotainment met DAB-radio en Tom Tom navigatie.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,244
Diesel2,086

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats