Clicky

 
Transport Online - Dutch Logistics Fund van Delin Property verwerft warehouse van 17.900 m2 in Veghel

Dutch Logistics Fund van Delin Property verwerft warehouse van 17.900 m2 in Veghel

Dutch Logistics Fund van Delin Property verwerft warehouse van 17.900 m2 in Veghel
13-12-2022 10:24 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

ROTTERDAM - Delin Property, de integrale specialist op het gebied van logistiek en warehousing, heeft namens haar Nederlandse fonds een volledig verhuurd distributiecentrum verworven in Veghel, het object van 17.900 m2 is gesitueerd aan de Doornhoek 3950 in Veghel.

Het pand is aangekocht vanuit het Delin Property Dutch Core/Core Plus Logistics Fund, het investeringsfonds van Delin Property. Het in Luxemburg geregistreerde fonds belegt in modern logistiek vastgoed met sterke huurders gelegen op logistieke hotspots in Nederland. Delin Property is samen met enkele institutionele beleggers eigenaar van het fonds.

Het pand op bedrijventerrein Doornhoek is gekocht van een particuliere belegger en is volledig verhuurd aan twee dochterondernemingen van Fluidra, de beursgenoteerde Spaanse zwembadfabrikant en groothandel.

Raffi Killian, Head of Investments bij Delin Property, over de transactie: "Deze transactie laat zien dat het hebben van een sterk lokaal team het mogelijk maakt voor het fonds om aantrekkelijke transacties te doen. Het lokale team heeft ons in staat gesteld om deze acquisitie tegen aantrekkelijke voorwaarden te verwerven. De sterke huurder – een grote internationale speler in zijn vakgebied – is sinds de bouw in 2009 in het pand gevestigd. Het pand zal voor onze investeerders een aantrekkelijk inkomen genereren met bescherming tegen inflatie door huurindexatie."

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,986
Diesel1,890

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden