Clicky


TopTruck wijzigt naam naar TruckXL

TopTruck wijzigt naam naar TruckXL
12-12-2022 10:16 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

Al sinds 2010 is Top Truck in de Beneluxeen netwerk voor onderhoud en reparatie van vrachtwagens en trailers. Dit gaat na ruim twaalf jaar echter veranderen. Vanaf 1 januari 2023 wordt het netwerk omgedoopt tot TruckXL.

In oktober maakte het grossiersnetwerk G-Truck ook al bekend dat het haar naam zou wijzigen naar PartsXpert. Beide naamsveranderingen zijn een direct gevolg van de overstap die de formules gaan maken van GroupAuto naar Nexus.

In praktische zin verandert er niet veel, want de huidige club mensen blijft de formules continueren. Wel zal deze wijziging worden aangegrepen om de positie als marktleider in universele werkplaatsen voor truck en trailer verder uit te bouwen.

Bij de nieuwe naam hoort een ook nieuwe huisstijl. Met een nieuwe frisse uitstraling en de naam TruckXL zal de komende maanden flink geïnvesteerd worden in het bekendmaken van de markt met de nieuwe TruckXL naam.

De wijziging zal snel zichtbaar worden in de TruckXL werkplaatsen die vanaf janauri worden omgebouwd naar de nieuwe huisstijl. De vertrouwde kleurstelling in het rood, wit en zwart zal behouden blijven.