Clicky


Vluchten naar Londen geannuleerd wegens Brits winterweer

Vluchten naar Londen geannuleerd wegens Brits winterweer
12-12-2022 10:07 | Buitenland | auteur ANP

AMSTERDAM - Meerdere vluchten vanaf Nederlandse luchthavens naar Londen zijn geannuleerd. Door hevige sneeuwval in het Verenigd Koninkrijk is het luchtverkeer richting de Britse hoofdstad verstoord. Volgens de sites van Schiphol en Rotterdam The Hague Airport zijn meerdere vluchten naar Londen vertraagd of geannuleerd. Ook vanaf Eindhoven Airport wordt op Londen gevlogen. Op de site en via de socialmediakanalen meldt de Brabantse luchthaven nog niets over verstoringen.

De Britse meteorologische dienst heeft voor grote delen van het Verenigd Koninkrijk code geel afgegeven wegens sneeuwval en ijsvorming. In sommige delen van het land treedt ook dichte mist op. De weerwaarschuwing blijft zeker de hele maandagochtend van kracht. Het winterse weer heeft ook het treinverkeer ontregeld en tot ongelukken geleid op de snelwegen.

Alleen al vanaf Schiphol vertrekken dagelijks tientallen vluchten naar Londen. In Eindhoven en Rotterdam gaat het om een aantal vluchten. De Britse hoofdstad telt een reeks luchthavens zoals Stansted, Heathrow, Gatwick, Luton en London City Airport.

Vertrekkende vluchten vanaf de Londense luchthavens kampen ook met problemen. Gatwick schrapte bijvoorbeeld al circa veertig vertrekkende vluchten. Dat was vooral het gevolg van niet gelande vluchten op zondag. De laatste tijd zijn er wel meer problemen met reizen in het Verenigd Koninkrijk door een reeks spoorwegstakingen.

Foto's

 • KLM Touringcar
  KLM Touringcar
 • Sipke Appel
  PH-KVG (MSN 20211)
 • Sipke Appel
  PH-CKA (MSN 33694)
 • Sipke Appel
  Reg: F-GKXZ (MSN 4137)


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 22 mei t/m zondag 28 mei

Alle Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,972
Diesel1,656

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats