Clicky

 
Transport Online - Drie gewonden bij steekpartij in Eindhoven, verdachte aangehouden

Drie gewonden bij steekpartij in Eindhoven, verdachte aangehouden

Drie gewonden bij steekpartij in Eindhoven, verdachte aangehouden
10-12-2022 15:53 | Misdaad | auteur ANP

EINDHOVEN - Bij een steekpartij op het Catharinaplein in de binnenstad van Eindhoven zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag drie mensen gewond geraakt. Twee van hen zijn zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht, een derde slachtoffer heeft lichte verwondingen. Een 31-jarige man uit Eindhoven is opgepakt. Hij wordt verdacht van het neersteken van het drietal.

De twee slachtoffers die naar het ziekenhuis moesten, verkeren buiten levensgevaar. De derde persoon kon ter plekke worden behandeld.

De verdachte werd rond 05.00 uur in een ziekenhuis opgepakt. Een politiewoordvoerder kan niet melden of dit betekent dat de man zelf ook gewond was. De aanleiding voor de steekpartij moet volgens de politie mogelijk in "uitgaansgerelateerde context" worden gezien. Wat hiermee precies wordt bedoeld, en of er bijvoorbeeld een ruzie voorafging aan het steken, kon niet worden uitgelegd.

De steekpartij gebeurde in een druk uitgaansgebied. Slachtofferhulp is beschikbaar voor mensen die iets hebben gezien.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,989
Diesel1,752

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions