Clicky


Automobilist klemgereden en beschoten in Giessen

Automobilist klemgereden en beschoten in Giessen
10-12-2022 12:43 | Misdaad | auteur Redactie

GIESSEN - Een 25-jarige automobilist is in de nacht van vrijdag op zaterdag door meerdere auto’s klemgereden op de Distributiestraat in Giessen. Hier werd de man geslagen en zelfs beschoten. De schoten raakten hem niet, meldt de politie.

De politie hield een 18-jarige man uit Woudrichem en een 19-jarige man uit Brakel aan. Zij zitten vast voor verder onderzoek. De politie houdt rekening met een conflict in de relationele sfeer.

De automobilist rijdt rond middernacht met een ex-vriendin in de omgeving van Giessen. Op de Distributiestraat worden zij door meerdere auto’s klemgereden. De inzittenden van deze wagens komen op de bestuurder af en mishandelen hem. Hierbij slaan ze onder andere met een wapenstok.

Terwijl het slachtoffer wegrent, hoort hij één van de mannen schoten lossen. Hij wordt gelukkig niet geraakt. Als de mannen en zijn ex-vriendin wegrijden, belt het slachtoffer de politie. Agenten houden niet veel later twee mannen aan in Wijk en Aalburg. Op de Distributiestraat worden tijdens het politieonderzoek meerdere hulzen gevonden.

De recherche heeft de zaak in onderzoek.