Clicky

 
Transport Online - Slachtoffer schietincident Kinderdijk overleden

Slachtoffer schietincident Kinderdijk overleden

Slachtoffer schietincident Kinderdijk overleden
07-12-2022 14:34 | Misdaad | auteur Redactie

KINDERDIJK - Het slachtoffer van het schietincident in Kinderdijk is aan zijn verwondingen overleden, meldt de politie woensdag. Een groot team van rechercheurs onderzoekt wat zich in de nacht van 1 op 2 december precies heeft afgespeeld in de woning aan de Puntweg.

Op maandag 5 december werd in Limburg een 77-jarige man uit Alblasserdam aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij het schietincident in Kinderdijk. 

Het incident vond die nacht rond 00.30 uur plaats toen beide slachtoffers lagen te slapen. Eén of meer daders drongen de woning binnen, waarna het schietincident plaatsvond. De 74-jarige man werd getroffen en zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht waar hij dinsdag is overleden. In de woning was ook een vrouw aanwezig maar zij bleef ongedeerd.

De dader(s) gingen er daarna in onbekende richting vandoor. Er werd direct een groot onderzoek gestart. Die inspanningen leidden tot de aanhouding van de Alblasserdammer. De rechercheurs gaan verder door met het onderzoek om er achter te komen wat er precies is gebeurd.

Ondanks dat er nu een aanhouding is verricht, blijft de informatie van getuigen belangrijk.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,008
Diesel1,960

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden