Clicky

 
Transport Online - Bram de Haan wordt algemeen directeur van Kögel Benelux

Bram de Haan wordt algemeen directeur van Kögel Benelux

Bram de Haan wordt algemeen directeur van Kögel Benelux
06-12-2022 10:32 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

BURTENBACH - Bram de Haan neemt de leiding over van Kögel BeNeLux B.V. De Nederlander heeft managementfuncties bekleed bij transport- en logistieke dienstverleners die actief zijn in heel Europa en bij een toonaangevend Europees verhuurbedrijf van bedrijfsvoertuigen. Naast inzicht in de behoeften van de klant heeft hij uitgebreide kennis opgedaan op het gebied van onder meer voertuigverkoop, -verhuur en -service.

Met Bram de Haan (42) neemt een ervaren branche-expert de directie over van Kögel BeNeLux B.V., gevestigd in Kampen. De Nederlander wil de naamsbekendheid en verkoop van het merk Kögel in de verkoopregio BeNeLux fors vergroten. “Trailers van Kögel zijn ‘made in Germany’ en hebben wegens hun hoge kwaliteit ook in de Benelux een uitstekende reputatie. Kögel is een sterk merk en nummer drie in Europa. Dit potentieel heeft het bedrijf ook in de Benelux”, legt De Haan uit. Om dit potentieel te benutten wil hij onder meer de verkoopstructuren en de klantenservice verder optimaliseren en de klantnabijheid uitbreiden volgens Kögels merkbelofte “Because we care”.

Meer dan twee decennia ervaring als klant van de bedrijfswagenindustrie

Bram de Haan kent de behoeften van de klant precies. Hij komt uit een familiebedrijf in de transportsector en heeft vanaf het midden van de jaren negentig ervaring kunnen opdoen in verschillende functies in de logistieke sector voordat hij als algemeen directeur en als lid van de raad van commissarissen bij andere bedrijven in de transport- en logistieke sector in heel Europa ging werken. Meest recent bekleedde hij de functie van directeur bedrijfsontwikkeling bij de gerenommeerde bedrijfswagenverhuurder TIP Group. Naast een goed begrip van de behoeften van de klant, heeft de manager ook kennis op het gebied van verkoop, bedrijfsontwikkeling, voertuigverhuur en handel in gebruikte voertuigen.

“Bram de Haan is een grote aanwinst voor Kögel. Hij onderscheidt zich vooral door het feit dat hij uitgebreide knowhow met zich meebrengt, wat uiterst belangrijk is voor het managen van een dochtermaatschappij van Kögel. Ik verheug me op een nauwe samenwerking met Bram”, zegt Kögel CEO Christian Renners. “Tegelijkertijd wil ik Christoph Haslinger bedanken die, naast zijn taken als Sales Manager van het bouwprogramma voor West-Europa, het management van Kögel BeNeLux op interim-basis heeft waargenomen,” voegt de Kögel CEO eraan toe.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,005
Diesel1,957

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden