Clicky

 
Transport Online - Politie Rotterdam schiet verdachte (19) neer na steekincident

Politie Rotterdam schiet verdachte (19) neer na steekincident

Politie Rotterdam schiet verdachte (19) neer na steekincident
05-12-2022 19:32 | Binnenland | auteur ANP

ROTTERDAM - [update 22:47 uur] De politie heeft in Rotterdam een 19-jarige verdachte neergeschoten nadat die drie mensen had neergestoken, onder wie een politieagent. Dat laat een politiewoordvoerder weten. De incidenten speelden zich af op de Molenlaan in Rotterdam-Hillegersberg.

Rond 18.30 uur was er een steekpartij in een huis aan de Molenlaan. Daarbij raakte een 53-jarige vrouw gewond. Ze vluchtte de achtertuin in en werd daar te hulp geschoten door een omwonende, een 44-jarige man, zo meldt de politie. Ook hij werd gestoken door de verdachte.

Toen de politie bij het huis aankwam, kwam de verdachte met het mes op één van de agenten af en stak hem neer. Daarop schoot de andere agent de verdachte neer, die daardoor zwaargewond raakte.

Alle vier de gewonden zijn naar het ziekenhuis gebracht. De forensische opsporing van de politie Den Haag en de Rijksrecherche gaan het incident onderzoeken onder leiding van het Openbaar Ministerie. Dat is gebruikelijk als een agent iemand verwondt met een dienstwapen.

Foto's

  • J.Roeland
    KLG EUROPE
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,995
Diesel1,910

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden