Clicky

 
Transport Online - Elisabeth Post benoemd voor tweede termijn als bestuursvoorzitter bij TLN

Elisabeth Post benoemd voor tweede termijn als bestuursvoorzitter bij TLN

Elisabeth Post benoemd voor tweede termijn als bestuursvoorzitter bij TLN
05-12-2022 15:09 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

ZOETERMEER - Elisabeth Post is herbenoemd als bestuursvoorzitter van Transport en Logistiek Nederland. Sinds 2019 staat Post aan het roer van de vereniging. De herbenoeming geldt voor een periode van vier jaar en gaat in vanaf mei 2023.

De voordracht voor de herbenoeming is gedaan door het bestuur van TLN en is goedgekeurd door de ledenraad van de vereniging. "In de afgelopen jaren heeft Elisabeth Post bewezen dat ze voldoet aan alle criteria die passen bij de rol van bestuursvoorzitter", stelt vicevoorzitter van TLN Frans Zuidgeest. "Elisabeth heeft zowel op bestuurlijk niveau als in de media TLN en de sector op een uitstekende manier vertegenwoordigd."

Dat doet ze zonder de verschillende belangen en de verschillende soorten leden uit het oog te verliezen, stelt Zuidgeest. "Onder haar voorzitterschap heeft TLN ook een uitgebreid strategie traject doorlopen. Bovendien wordt de samenwerking met en binnen het bestuur en de vereniging als zeer prettig ervaren."

"Voor het bestuur was het daarom een logische stap om Elisabeth aan de ledenraad voor te dragen voor een herbenoeming", zegt de vicevoorzitter. "Wij zijn blij dat de TLN-ledenraad hiermee heeft ingestemd. We zien er naar uit om de komende jaren, samen met de bestuursvoorzitter, ons in te zetten voor de sector van transport en logistiek."

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,005
Diesel1,957

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden