Clicky

 
Transport Online - Van Tilburg-Bastianen neemt Allers Bedrijfswagens over

Van Tilburg-Bastianen neemt Allers Bedrijfswagens over

Van Tilburg-Bastianen neemt Allers Bedrijfswagens over
05-12-2022 13:42 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

BREDA/VENLO -  Van Tilburg-Bastianen zal per januari 2023 de activiteiten van DAF-dealer Allers Bedrijfswagens met vestigingen in Nederland en Duitsland overnemen. Met deze stap versterkt Van Tilburg-Bastianen haar DAF-dealeractiviteiten in Nederland en zet voet aan de grond in Duitsland.

Deze stap past perfect bij de groeistrategie van Van Tilburg-Bastianen. Thomas Martin (CEO) vertelt: “Allers Bedrijfswagens is een gerenommeerd en trots familiebedrijf en is al vele decennialang de toonaangevende dealer in haar verzorgingsgebieden met een zeer klant- en mensgerichte manier van werken. Met de overname van Allers Bedrijfswagens voegen wij een organisatie toe, die een aanvulling is op de professionele wijze waarmee wij onze klanten dagelijks ondersteunen en tevens invulling geeft aan onze nationale en internationale ambities.”

Niet alleen Van Tilburg-Bastianen is blij met de overname. Ook de huidige directeur-eigenaren Hans Verhaag en Rob Weinberg van Allers zijn zeer tevreden met de overdracht: “Allers Bedrijfswagens is een familiebedrijf en al 77 jaar actief en heeft in al die jaren een prachtige organisatie opgebouwd met trouwe klanten en enthousiaste en kundige medewerkers. Tijdens het proces om een in alle opzichten geschikte overnamekandidaat te zoeken, zijn wij zeer zorgvuldig te werk gegaan. In Van Tilburg-Bastianen hebben wij een familiebedrijf gevonden met herkenbare waarden en matchend DNA. Zo kunnen wij met een gerust hart afscheid nemen in de wetenschap dat deze overname voor de gehele organisatie een stap voorwaarts is. En hiervan profiteren onze klanten en medewerkers. Voor ons logischerwijs zeer belangrijk.”

Met de overname wordt Van Tilburg-Bastianen ook direct actief in Duitsland, voor van Tilburg-Bastianen een derde land. Thomas Martin ziet volop kansen: “15 jaar geleden zijn wij gestart met een dealership in Polen en intussen levert TB 25 procent van de verkochte DAF Trucks in Polen en heeft zeven vestigingen met een zeer trouwe klantenbasis. Ook voor Duitsland hebben wij een dergelijk groeipad voor ogen. Gestage en doordachte groei. Dat wordt mogelijk gemaakt doordat Van Tilburg-Bastianen een stabiel bedrijf is dat klant en medewerker centraal stelt. Tegelijkertijd heeft TB de schaalgrootte om in de snel veranderende markt continu te blijven investeren in onze diensten, productportfolio en vooral, onze medewerkers. “

Met de overname groeit van Tilburg-Bastianen naar in totaal bijna 1.000 medewerkers, 30 vestigingen (waarvan zeven in Polen en één in Duitsland) met een jaaromzet van meer dan 500 miljoen euro.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,005
Diesel1,957

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden