Clicky

 
Transport Online - Hessing Logistiek overgenomen door Van Straalen De Vries

Hessing Logistiek overgenomen door Van Straalen De Vries

Hessing Logistiek overgenomen door Van Straalen De Vries
05-12-2022 08:58 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

ZWAAGDIJK - Begin 2023 wordt de nieuwe groentefabriek van Hessing Supervers in Greenport Venlo geopend. Door de opening van deze nieuwe productielocatie veranderen ook de transportbewegingen van Hessing Logistiek. Daarom is Hessing gaan kijken naar de meest logische manier om het logistiek proces in te richten in de toekomst.

Na verschillende mogelijkheden te hebben onderzocht, is de directie van Hessing tot de conclusie gekomen dat het uitbesteden van transport de meest logische keuze is en in het beste belang van de organisatie en werknemers. Daarom zal Hessing Logistiek BV per 1 januari 2023 worden overgenomen door het bedrijf Van Straalen De Vries (VSDV).

De belangrijkste reden dat Hessing het transportbedrijf overdraagt aan VSDV is in het belang van de medewerkers van Hessing. Hiermee biedt het bedrijf een beter perspectief op de werkgelegenheid naar de toekomst toe. Daarnaast kunnen we met de samenwerking met VSDV de continuïteit en leverbetrouwbaarheid naar onze klanten kan garanderen.

"Van Straalen De Vries is net als Hessing SuperVers een familiebedrijf met dezelfde kernwaardes. VSDV is een logistiek familiebedrijf en heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot dé vervoerder van ondernemend Nederland. Het is een bedrijf dat net als wij flexibel en klantgericht is en grote stappen zet in het nastreven van duurzaamheid", aldus Brand & Communications Manager Kim Gieling. 

Op dit moment lopen de gesprekken over de overname met de ondernemingsraad.

Voor VSDV is het niet de eerste overname dit jaar. In augustus werd Bontrans Transport en Opslag overgenomen.

Foto's

  • Van Straalen en de Vries
    Van Straalen en de Vries
  • Van Straalen en de Vries
    Van Straalen en de Vries
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,008
Diesel1,960

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden