Clicky

 
Transport Online - Verdachte aangehouden voor neersteken 15-jarige jongen in Utrecht

Verdachte aangehouden voor neersteken 15-jarige jongen in Utrecht

Verdachte aangehouden voor neersteken 15-jarige jongen in Utrecht
02-12-2022 16:59 | Binnenland | auteur Redactie

UTRECHT - De politie heeft een verdachte aangehouden voor de steekpartij waarbij dinsdagochtend een 15-jarige jongen op de Zambesidreef in Utrecht gewond raakte. De recherche startte direct een onderzoek en kon een verdachte aanhouden. De verdachte is een 51-jarige man uit Utrecht, meldt de politie vrijdag.

Op de kruising van de Zambesidreef met de Ossenwagendreef fietst de jongen en moet op die kruising dan een oudere man op de fiets ontwijken, dat lukt niet helemaal en ze komen in botsing. Uit het niets valt die man de jongen dan aan met een steekwapen. Hij steekt de jongen en fietst dan door.

Het slachtoffer is enorm geschrokken en loopt met z'n fiets aan de hand terug naar huis. De man gaat er dan fietsend vandoor in de richting van de Nijldreef. De jongen is gewond naar het ziekenhuis gegaan.

De politie startte direct een onderzoek en kon met behulp van getuigenverklaringen een verdachte aanhouden. De verdachte, een 51-jarige man uit Utrecht, is overgebracht naar een politiecellencomplex waar zijn betrokkenheid bij dit steekincident wordt onderzocht.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,005
Diesel1,957

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden