Clicky

 
Transport Online - Bedientijden sluis Bosscherveld bij Maastricht aangepast

Bedientijden sluis Bosscherveld bij Maastricht aangepast

Bedientijden sluis Bosscherveld bij Maastricht aangepast
02-12-2022 10:27 | Stremmingen | auteur Redactie

MAASTRICHT - Onderzoek naar de camera’s bij sluis Bosscherveld in Maastricht wees donderdagavond uit dat ze van onvoldoende kwaliteit zijn. Daarom bedient Rijkswaterstaat deze sluis nu alleen tussen 09.00 en 17.00 uur, als het zicht voldoende is.

Deze maatregel is recent ook ingezet bij de Sint Servaasbrug in Maastricht.

Begin vorige week werden de bedientijden bij sluis Heel en de Sint Servaasbrug in Maastricht na onderzoek aangepast naar bedienen bij daglicht. "We hebben via een tijdelijke maatregel ervoor gezorgd dat het bedienen van sluis Heel intussen weer naar 24 uur per dag is gegaan. Dit hebben we geregeld door de sluis decentraal, op de locatie van Heel, te bedienen", aldus Rijkswaterstaat.

"Omdat de sluis bij Bosscherveld dezelfde soort camera’s heeft, hebben we ook hier een onderzoek ingesteld. Ook hier was het resultaat dat we niet kunnen garanderen dat beelden veilig werken bij schemering of bij slecht weer (en in het donker)."

"We gaan samen met de branche kijken of tijdelijke maatregelen nodig zijn. En zo ja, welke tijdelijke maatregelen nodig zijn en in hoeverre dat haalbaar is", aldus Rijkswaterstaat.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,008
Diesel1,960

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden