Clicky


Drie chassis met containers gestolen in Heinenoord [UPDATE]

Drie chassis met containers gestolen in Heinenoord [UPDATE]
01-12-2022 09:46 | Gestolen/Vermist | auteur Redactie

HEINENOORD - [update 16:36 uur] In de vroege ochtend van zaterdag 26 november zijn vanaf een terrein aan De Sikkel in Heinenoord in totaal drie chassis met zeecontainers gestolen. Dit gebeurde tussen 01:30 uur en 07:00 uur. 

Eén van de drie is op dit moment nog vermist. De tweede en derde zijn, mede dankzij jullie tips, teruggevonden in Hazeldonk en Zundert.  

Het gaat om een chassis met kenteken OR-86-HF met een 20ft MAERSK container met nummer SUDU 185868-9 dat nog vermist wordt. Vermoed wordt, omdat de andere twee chassis en containers in het zuiden van het land werden teruggevonden de derde mogelijk ook ergens in het zuiden zal staan/rijden.

Inmiddels is duidelijk dat de chassis met een rode Scania gestolen zijn. Op deze Scania zaten kentekenplaten die afgelopen weekend zijn gestolen in Etten-Leur. 

Informatie over de diefstal of de mogelijke locatie van de vermiste chassis/zeecontainers kunt u melden (bellen/sms/WhatsApp) via de EMN tiplijn op 06-51071643. 

NB: De foto is NIET van de gestolen chassis/containers. Dit betreft een stockphoto. Wij hopen later vandaag beeldmateriaal te hebben.