Clicky


Twee jongens beroofd onder bedreiging van vuurwapen

Twee jongens beroofd onder bedreiging van vuurwapen
30-11-2022 10:38 | Misdaad | auteur Redactie

ROTTERDAM - Twee jongens zijn afgelopen maandag rond 15.00 uur op het Wilhelminaplein in Rotterdam beroofd van hun telefoons en pinpassen. Dit gebeurde onder bedreiging van een vuurwapen, meldt de politie woensdag.

De slachtoffers, twee jongens van 15 en 16 jaar uit Rotterdam, hadden afgesproken met een andere jongen. Toen zij hem ontmoetten, bleken er echter nog drie andere jongens te zijn op de afgesproken plek. Eén van die drie jongens haalde een op een vuurwapen gelijkend voorwerp tevoorschijn. Onder bedreiging van dat voorwerp werden de twee jongens gedwongen om hun telefoons en pinpassen af te staan.

De verdachten vluchtten daarna in de richting van het metroviaduct op de Hillelaan. Het gaat om vier jongens rond de 15 à 16 jaar oud. Eén had een donkergrijs trainingspak aan en de andere jongens droegen zwarte hoodies.

Agenten starten direct na de melding een zoektocht in de directe omgeving, maar troffen daar de verdachten niet meer aan. De recherche is daarom hard op zoek naar mensen die iets gezien hebben, beelden hebben of misschien iets weten. 

Foto's

  • J.Roeland
    KLG EUROPE