Clicky

 
Transport Online - Reanimatie en vrachtwagenbrand tegelijk bij bedrijf in Ritthem [+foto]

Reanimatie en vrachtwagenbrand tegelijk bij bedrijf in Ritthem

Reanimatie en vrachtwagenbrand tegelijk bij bedrijf in Ritthem [+foto]
29-11-2022 17:06 | Brand | auteur Redactie

RITTHEM - Twee incidenten vrijwel gelijktijdig bij een bedrijf aan de Frankrijkweg in Ritthem vanmiddag. Net nadat brand was ontstaan, was namelijk op een andere locatie op het fabrieksterrein sprake van een reanimatie.

Rond 14.15 uur werd ontdekt dat brand woedde in de cabine van een vrachtwagen van een extern bedrijf. Toen bleek dat zelf blussen niet meer mogelijk was, werden brandweerwagens uit Borssele, Nieuwdorp en Oost-Souburg opgeroepen naar het terrein van Century Aluminum in havengebied Vlissingen-Oost.

Tijdens het blussen was elders op het terrein een oefening bedrijfshulpverlening (BHV) aan de gang. Bij deze oefening werd rond 14.35 uur melding gemaakt van een echte reanimatie. De aanwezigen grepen meteen in en kregen al snel hulp van brandweerlieden die waren afgekomen op de vrachtwagenbrand.

Ambulancemedewerkers waren ook snel ter plekke en zij namen de zorg voor de patiënt uiteindelijk over. De man is met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Over zijn huidige toestand is niets bekend maar volgens de politie had hij weer een eigen hartslag toen hij door de ambulancedienst werd meegenomen. Duidelijk is wel dat sprake was van een medisch voorval en niet van een bedrijfsongeval.

De brandweer heeft de cabine van de vrachtwagen geblust. Hoe de brand precies is ontstaan, is niet duidelijk maar gedacht wordt aan kortsluiting.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,005
Diesel1,957

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden