Clicky

 
Transport Online - Zeer grote brand met veel rook op industrieterrein Nijmegen

Zeer grote brand met veel rook op industrieterrein Nijmegen

Zeer grote brand met veel rook op industrieterrein Nijmegen
29-11-2022 16:12 | Binnenland | auteur ANP

NIJMEGEN - [update 17:20 uur] Een autobedrijf op het industrieterrein aan de Beurtvaartweg in Nijmegen is dinsdag verwoest door een zeer grote brand. De brandweer had het vuur pas na ruim twee uur onder controle en verwacht nog uren werk te hebben aan het nablussen. De brand veroorzaakt dikke rookwolken, die ook in de avonduren nog voor overlast zullen zorgen. Volgens de brandweer is er niemand gewond geraakt bij de brand.

De brandweer rukte uit met veel blusmaterieel, waaronder twee hoogwerkers. Korpsen in de omgeving van Nijmegen verleenden assistentie. Via een speciaal aangelegd watertransportsysteem haalde de brandweer ook bluswater uit de Waal. Er komt een kraan voor de nabluswerkzaamheden, laat de brandweer weten.

Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend. Bedrijven rondom het autobedrijf in de buurt van de Waal zijn dinsdagmiddag ontruimd. Het personeel mag voorlopig nog niet terug naar de werkplek vanwege de hevige rook, die tot in het centrum van Nijmegen te ruiken is. De brandweer adviseert iedereen in de omgeving om ramen en deuren te sluiten en mechanische ventilatie uit te schakelen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,005
Diesel1,957

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden