Clicky

 
Transport Online - Man loopt meerdere botbreuken op bij zware mishandeling in Amsterdam

Man loopt meerdere botbreuken op bij zware mishandeling in Amsterdam

Man loopt meerdere botbreuken op bij zware mishandeling in Amsterdam
29-11-2022 12:28 | Misdaad | auteur Redactie

AMSTERDAM - In de nacht van vrijdag op zaterdag is een 41-jarige man slachtoffer geworden van een zware mishandeling in de Albert Cuypstraat.

Uit onderzoek blijkt dat het slachtoffer meerdere botbreuken heeft opgelopen. Volgens omstanders zouden er drie verdachten betrokken zijn bij de zware mishandeling. Op dit moment is één van hen, een 17-jarige Amsterdammer, aangehouden op verdenking van betrokkenheid.

Omstreeks 01:40 uur komen agenten ter plaatse voor de McDonald's aan de Albert Cuypstraat. Op het asfalt treffen ze een bewusteloos slachtoffer met verwondingen aan. Medewerkers van de ambulance hebben hem meegenomen naar het ziekenhuis. Van de drie verdachten is één ter plaatse aangehouden door de politiemedewerkers. De andere twee verdachten zijn gevlucht en vooralsnog niet aangehouden, meldt de politie dinsdag.

De 17-jarige verdachte is voorgeleid aan de rechter-commissaris die hem in bewaring heeft gesteld en de voorlopige hechtenis meteen onder voorwaarden heeft geschorst. De recherche wil ondanks de aanhouding graag weten wat er die nacht is gebeurd. Daarnaast is zij op zoek naar beeldmateriaal van bijvoorbeeld dashcam of ringmydoor. Ook heeft zij het vermoeden dat er beeldmateriaal met de mobiele telefoon is gemaakt van het incident.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,000
Diesel1,924

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden