Clicky

 
Transport Online - Contargo neemt containertransport Berry over

Contargo neemt containertransport Berry over

Contargo neemt containertransport Berry over
29-11-2022 11:21 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

ANTWERPEN - Contargo Road Logistics BV breidt zijn dienstverlening vanuit België uit met de overname van Berry BV. Contargo versterkt door deze acquisitie zijn aanwezigheid in de Antwerpse haven.

Met deze overname verstevigt Contargo het aanbod in containertransport binnen haar trimodaal concept van water-, spoor- en wegvervoer.

Met 24 inland terminals en meer dan 1200 medewerkers behandelt Contargo jaarlijks een volume van meer dan 2 miljoen TEU en is één van de markleiders op het gebied van logistieke containernetwerken in het Europese achterland.

De acquisitie kadert in de strategie om zowel organisch als via de overname van een gezond bedrijf te groeien waarbij het voltallige personeel en de vloot van 20 vrachtwagens worden ondergebracht in de Contargo organisatie met behoud van eigenheid en cultuur.

Berry is hoofdzakelijk actief in containervervoer van en naar de Benelux, Frankrijk en Duitsland.

Frank Van Berwaer, die containertransport Berry de afgelopen 30 jaar succesvol uitbouwde, blijft als Branch Manager van Contargo Berry BV verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de organisatie vanuit de nieuwe kantoren in de haven van Antwerpen.

“Wij zijn verheugd met deze overname om onze portfolio vanuit de Antwerpse haven uit te breiden en zijn ervan overtuigd dat we met Frank Van Berwaer onze groei kunnen bestendigen” aldus Marcel Hulsker, Managing Director van Contargo GmbH & Co. KG.

De transactie kwam tot stand door bemiddeling van De Putter & Co, die door haar expertise binnen transport en logistiek een meerwaarde kon optekenen voor alle partijen.

Foto's

 • J.Roeland
  v.o.f. KRAAN
 • J.Roeland
  L. van Leeuwen
 • J.Roeland
  KOOLWIJK
 • J.Roeland
  MELLE
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,005
Diesel1,957

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden