Clicky

 
Transport Online - DHG verhuurt 50.000 m2 groot Smartlog Rotterdam 9 volledig aan FOX Global Logistics

DHG verhuurt 50.000 m2 groot Smartlog Rotterdam 9 volledig aan FOX Global Logistics

DHG verhuurt 50.000 m2 groot Smartlog Rotterdam 9 volledig aan FOX Global Logistics
29-11-2022 10:40 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

ROTTERDAM - DHG heeft een nieuwe huurovereenkomst afgesloten met FOX Global Logistics voor Smartlog Rotterdam 9. Enkele maanden geleden heeft FOX Global Logistics al een huurovereenkomst afgesloten voor DC1 van Smartlog Rotterdam 9. Nu ook een huurovereenkomst voor DC2 getekend is, is het hoogwaardige distributiecentrum, 6 maanden voor oplevering, volledig verhuurd aan FOX Global Logistics.

Smartlog Rotterdam 9 is in aanbouw en zal wanneer het gereed is bestaan uit 40.921 m² warehouse, 3.445 m² mezzanine, 1828 m² kantoorruimte, plus circa 4.000 m² buitenterrein. Het is gelegen op een voor de Rotterdamse haven unieke zichtlocatie aan de Boyneweg 3-11 in het Botlekgebied.

Het Botlekgebied is een knooppunt van veel bovenregionale activiteiten met achterlandverbindingen via spoor, weg en over water. Door de aanleg van de Blankenburgtunnel tussen de A20 en de A15, zal de bereikbaarheid van het Botlekgebied en de nieuwe SMARTLOG locaties vanaf 2024 nog beter worden.

De transactie is een ideale uitkomst voor de groei van FOX Global Logistics en om aan de vraag te blijven voldoen. Directeur Norman de Vos vertelde eerder dit jaar: "De specifieke locatie van dit magazijn centraal gelegen in het havengebied van Rotterdam met straks een ontsluiting van de Blankenburg tunnel die in aanbouw is heeft voor ons de doorslag gegeven. Als jonge jongen kwam ik destijds al voor mijn werk op exact deze zelfde locatie. Ik ben er dan ook erg trots op en grootse mee dat wij met ons bedrijf straks op deze plek in het hart van de Rotterdamse haven dit mooie distributiecentrum in gebruik kunnen nemen. Met deze locatie erbij vertrouwen wij erop onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn en onze ambities verder vorm te kunnen blijven geven”.

Foto's

  • J.Roeland
    KLG EUROPE
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,000
Diesel1,924

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden