Clicky

 
Transport Online - Cornelissen Groep neemt transportactiviteiten GXO Nederland over

Cornelissen Groep neemt transportactiviteiten GXO Nederland over

Cornelissen Groep neemt transportactiviteiten GXO Nederland over
28-11-2022 11:26 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

NIJMEGEN - Per 5 december 2022 neemt de Cornelissen Groep transportactiviteiten, en de daarbij betrokken medewerkers, van GXO in Nederland over. De overname van de activiteiten betreft zo'n 35 eenheden en 50 medewerkers en is een verdere versterking van de bestaande activiteiten van de Cornelissen groep, meldt het bedrijf maandagochtend.

"We zien de overname van deze transportactiviteiten als een verdere versterking van onze dienstverlening. Retail en winkeldistributie worden steeds meer een echt specialisme in de markt en met deze schaalvergroting bieden we onze klanten een nog breder dienstenportfolio aan. Ook is schaalgrootte noodzakelijk om mee te kunnen in de marktontwikkelingen, energietransitie en digitaliseringsslagen in onze sector", aldus Mark van der Drift, CEO van de Cornelissen groep.

Beide logistieke bedrijven staan bekend om hun vakmanschap, uitstekende kwaliteit van dienstverlening en een moderne kijk op logistieke operaties. Door verdere focus en specialisatie in de door hun gekozen marktsegmenten aan te brengen zijn beide bedrijven klaar voor de toekomst.

De Cornelissen Groep is een familiebedrijf dat al jaren gelooft in de kracht van vooruitstrevende logistiek in vitale sectoren. Na de overname groeit het bedrijf toe naar een jaaromzet van €200mio en ruim 1.200 werknemers. Met een sterk transportnetwerk, warehousing, value added logistics en home delivery biedt de Cornelissen Groep een innovatief platform van logistieke oplossingen aan voor onder andere retail, foodservice, FMCG en pharma bedrijven.

Foto's

  • J.Roeland
    CORNELISSEN
  • J.Roeland
    CORNELISSEN
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,000
Diesel1,924

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden