Clicky

 
Transport Online - Man (27) gewond door steekincident na ruzie in Rotterdam

Man (27) gewond door steekincident na ruzie in Rotterdam

Man (27) gewond door steekincident na ruzie in Rotterdam
27-11-2022 00:09 | Misdaad | auteur Redactie

ROTTERDAM - Een 27-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is zaterdagavond rond 22.00 gewond geraakt na een ruzie waarbij messen werden getrokken. Vermoedelijk vond dat plaats op de Abcoudestraat, meldt de politie.

Na meldingen van getuigen werd op de Mijnsheerenlaan een slachtoffer aangetroffen. Hij had zware verwondingen maar is aanspreekbaar naar het ziekenhuis gebracht.

Getuigen verklaren dat aan het steekincident een ruzie tussen twee personen voorafging. Na het steken wist het slachtoffer nog naar de Mijnsheerenlaan te lopen, daar werden zijn verwondingen hem teveel. Na een eerste behandeling ter plaatse is hij naar het ziekenhuis gebracht.

Een getuige trof naast het slachtoffer ook een mes aan, dat waarschijnlijk van hem was. De getuige heeft het mes aan de agenten gegeven, waarna het inbeslag is genomen. 

Er is direct een onderzoek naar de verdachte gestart, waaronder in een woning waar hij mogelijk het portiek was ingevlucht. Het leverde nog geen aanhouding op.

Voor het onderzoek is de politie op zoek naar getuigen die iets hebben gezien van het steekincident of de vlucht van de verdachte.

Foto's

  • J.Roeland
    KLG EUROPE
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,005
Diesel1,957

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden