Clicky

 
Transport Online - Man opgepakt na 250 aangiften van lekgestoken banden Capelle

Man opgepakt na 250 aangiften van lekgestoken banden Capelle

Man opgepakt na 250 aangiften van lekgestoken banden Capelle
26-11-2022 14:16 | Misdaad | auteur ANP

CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Een 34-jarige man uit Capelle aan den IJssel (Zuid-Holland) is vrijdagavond opgepakt omdat hij in verband wordt gebracht met de vele lekgestoken banden in Capelle en Krimpenerwaard. De politie kreeg de afgelopen tijd zeker 250 aangiftes binnen van mensen die 's ochtends hun banden lek aantroffen.

Het ging om een enorme hoeveelheid vernielingen van auto- en scooterbanden, aldus de politie. Dit leidde tot onrust in de omgeving. De man werd opgepakt dankzij een tip van een buurtbewoner, die een verdachte situatie meldde. De politie onderzoekt of de man ook daadwerkelijk verantwoordelijk is voor alle vernielingen.

Peter Oskam, burgemeester van Capelle aan den IJssel, is opgelucht en trots op het politiekorps en de tips van Capellenaren, zegt hij in een verklaring. Hij spreekt van een situatie die niet langer had moeten duren. "Het zorgde voor heel veel angst, onveiligheid en overlast voor mensen, met hoge kosten door de vernielingen aan banden van auto’s en scooters." Hij roept alle mensen die slachtoffer zijn geworden van de 'bandenprikker' op aangifte te doen bij de politie.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,005
Diesel1,957

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden