Clicky

 
Transport Online - Explosieven, wapens en politie-uniform bij invallen aangetroffen

Explosieven, wapens en politie-uniform bij invallen aangetroffen

Explosieven, wapens en politie-uniform bij invallen aangetroffen
25-11-2022 12:16 | Binnenland | auteur Redactie

DRIEBERGEN - Bij doorzoekingen van meerdere woningen en schuren heeft de politie een grote hoeveelheid vuurwerk aangetroffen, evenals een AK47, een handvuurwapen, munitie, een politie-uniform en een kogelwerend vest. Vier mannen en een vrouw zijn aangehouden. Van deze vijf personen is er een persoon in vrijheid gesteld.

Na binnengekomen informatie deed de Landelijke Eenheid een inval bij een woning in Amsterdam. Hier vonden agenten een grote hoeveelheid verpakt vuurwerk en zelfgemaakte explosieven. Gezien het gevaar hiervan heeft de EOD (Explosieven Opruimingsdienst Defensie) deze explosieven voorzichtig uit huis gehaald, meldt de politie.

De politie doorzocht ook een woning in Maarssen en schuren in Utrecht. In Utrecht trof de politie de vuurwapens, munitie en het politie uniform aan, net als een grote hoeveelheid verpakt zwaar vuurwerk.

In totaal zijn drie mannen en een vrouw uit Amsterdam, Maarssen en Utrecht aangehouden en ingesloten voor verhoor. De politie gaat verder met het onderzoek.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,932
Diesel1,902

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden