Clicky

 
Transport Online - Directie BNNVARA nodigt oud-medewerkers DWDD uit voor gesprek

Directie BNNVARA nodigt oud-medewerkers DWDD uit voor gesprek

Directie BNNVARA nodigt oud-medewerkers DWDD uit voor gesprek
24-11-2022 19:54 | Binnenland | auteur ANP

HILVERSUM - De directie van BNNVARA heeft iedereen die ooit bij De Wereld Draait Door (DWDD) heeft gewerkt uitgenodigd om met hen in gesprek te gaan. Dat bevestigt een woordvoerder van de omroep desgevraagd aan het ANP.

Oud-medewerkers van DWDD kunnen gezamenlijk of individueel met de directie in gesprek. "Net waar men behoefte aan heeft", aldus de woordvoerder. In vijftien jaar hebben ruim driehonderd mensen voor het programma gewerkt.

De talkshow en presentator Matthijs van Nieuwkerk raakten in opspraak door een artikel dat de Volkskrant vrijdagavond publiceerde. Daarin lieten oud-medewerkers zich uit over de "grensoverschrijdende" werkwijze van Van Nieuwkerk en de sfeer achter de schermen. Tientallen mensen vielen ziek uit vanwege de werkomstandigheden. Van Nieuwkerk heeft de samenwerking met BNNVARA inmiddels verbroken.

De NPO heeft een groot onderzoek naar het wangedrag achter de schermen van DWDD aangekondigd. Frans Klein was destijds mediadirecteur van BNNVARA en nauw betrokken bij DWDD. Klein, nu directeur video bij de NPO, heeft in afwachting van de uitkomsten van het onderzoek zijn taken neergelegd.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,946
Diesel1,753

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions