Clicky

 
Transport Online - Verdachte van schietpartij op terras in Tilburg blijft langer vastzitten

Verdachte van schietpartij op terras in Tilburg blijft langer vastzitten

Verdachte van schietpartij op terras in Tilburg blijft langer vastzitten
24-11-2022 19:50 | Misdaad | auteur Redactie

BREDA - De 24-jarige man uit Drunen die ervan wordt verdacht dat hij in de nacht van 11 op 12 juni op iemand heeft geschoten in het centrum van Tilburg blijft drie maanden langer vastzitten. Dat heeft de raadkamer van de rechtbank besloten.

Het incident speelde zich af op het terras van cocktailbar Ibiza aan de Heuvelring in Tilburg. Op camerabeelden is te zien hoe de verdachte op 12 juni het slachtoffer in zijn been schiet. De verdachte wist hierna te ontsnappen aan de toegesnelde politie en was langere tijd onvindbaar. Dankzij een anonieme tip is de verdachte begin november alsnog opgepakt. Hij zat in een appartement in Antwerpen.  

'Levensgevaarlijk'

Volgens het Openbaar Ministerie heeft de verdachte levensgevaarlijk gehandeld door op een vol terras op iemand te schieten met een vuurwapen. “Vanwege de drukke uitgaansavond waren er veel andere mensen aanwezig op het terras. Zij hadden ook gewond kunnen raken door deze roekeloze actie”, aldus de officier van justitie.

De officier van justitie vroeg daarom aan de raadkamer van de rechtbank om de verdachte drie maanden langer vast te houden. De raadkamer wees dit verzoek toe. Ondertussen gaat het onderzoek verder naar de exacte aanleiding en omstandigheden van de schietpartij.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,942
Diesel1,916

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden