Clicky

 
Transport Online - Oud-DWDD-visagist opgelucht en dankbaar na Volkskrantartikel

Oud-DWDD-visagist opgelucht en dankbaar na Volkskrantartikel

Oud-DWDD-visagist opgelucht en dankbaar na Volkskrantartikel
24-11-2022 00:00 | Showbizz | auteur ANP

AMSTERDAM - Visagist Jelleke van Rijsoort, een van de medewerkers die in de Volkskrant spreekt over grensoverschrijdend gedrag van Matthijs van Nieuwkerk, is blij dat haar verhaal eindelijk verteld is. Dat zei ze woensdag in de RTL 4-talkshow Beau.

"Het gaat goed. Ik ben eigenlijk vooral heel erg moe op dit moment maar bovenal ben ik gewoon heel erg opgelucht en heel erg blij met het verhaal dat eindelijk verteld is", sprak Van Rijsoort, die als een van de weinigen met naam en toenaam wordt genoemd in het veelbesproken artikel. Ze is de verantwoordelijke journalisten "ontzettend dankbaar". "Ik heb jaren gehoopt dat iemand ooit dit verhaal zou oppakken en nu is het daar, dus ik ben ontzettend blij en dankbaar."

Van Rijsoort zei eerder deze week al dat ze graag eens met Van Nieuwkerk in gesprek wil. Ze moest in 2011 plotseling het veld ruimen. Van Nieuwkerk hield haar medeverantwoordelijk voor een publicatie in weekblad Privé over de sfeer bij De Wereld Draait Door, maar daar had Van Rijsoort niets mee te maken.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,986
Diesel1,890

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden