Clicky

 
Transport Online - Koninklijke Rotra verkozen tot 'Beste Gelderse Familiebedrijf 2022'

Koninklijke Rotra verkozen tot 'Beste Gelderse Familiebedrijf 2022'

Koninklijke Rotra verkozen tot 'Beste Gelderse Familiebedrijf 2022'
23-11-2022 16:09 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

DOESBURG - In een vol provinciehuis ontving Rotra gisteravond, dinsdag 22 november, uit handen van Commissaris van de Koning van de provincie Gelderland, de heer John Berends, de Award voor Beste Familiebedrijf van Gelderland 2022 (Categorie > 50 medewerkers).

Na een intensief voortraject zijn uit negentig voorgedragen kandidaten de 3 beste Gelderse familiebedrijven geselecteerd voor de finale. Dit traject bestaat onder meer uit het aanleveren van jaarrekeningen en ingevulde vragenlijsten, een bedrijfsbezoek door de jury en een pitch.

Naast de bedrijfseconomische prestaties worden bedrijven hierbij ook beoordeeld op de maatschappelijke en sociale impact. Zo zijn zij aan de tand gevoeld op de thema’s duurzaamheid, innovatie, bestuur, opvolging en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Tijdens de finale-avond in het provinciehuis in Arnhem verkoos de jury Rotra boven medefinalisten CCV Betaaloplossingen (Arnhem) en KuiperArnhem Bouw en Ontwikkeling (Arnhem).

In haar rapport roemt de jury Rotra om 'haar continue transitie en innovatieve bedrijfsvoering met respect voor de omgeving. Rotra is met haar digitale platform klaar voor de toekomst waarmee een eigen Doesburg Valley (in navolging van Silicon Valley) is gecreëerd'.

"Rotra is meer dan trots op deze prachtige Award en dankt al haar collega's uit heden en verleden", aldus Guus van Groningen

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,942
Diesel1,916

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden