Clicky

 
Transport Online - Lichaam van vermiste Silvana Heber gevonden in Brabants bosgebied

Lichaam van vermiste Silvana Heber gevonden in Brabants bosgebied

Lichaam van vermiste Silvana Heber gevonden in Brabants bosgebied
23-11-2022 08:51 | Binnenland | auteur ANP

HOOGELOON - [update 09:51 uur] De politie heeft dinsdagavond na een zoekactie het lichaam gevonden van de vermiste Silvana Heber uit Hoogeloon. Dit is rond 23.00 uur gebeurd in een bosgebied tussen Vessem en Veldhoven (Noord-Brabant). Na onderzoek bevestigde de politie woensdagochtend dat het inderdaad om het lichaam van Heber ging.

De politie zocht in het gebied na niet nader omschreven "aanwijzingen". Het stuk bos was aan het oog onttrokken door grote zwarte schermen. Het onderzoek naar verdere sporen bij de vindplaats ging 's nachts verder om meer duidelijkheid te geven over de toedracht. De politie meldde in de ochtend dat het onderzoek ter plaatse is afgerond.

Heber verdween afgelopen zaterdag. Sindsdien was van de 36-jarige vrouw niets meer vernomen. De politie arresteerde vlak na haar vermissing haar 41-jarige ex-vriend. De rechter-commissaris verlengde dinsdag het voorarrest van deze man met veertien dagen. Justitie verdenkt hem van moord op Heber.

Familie diepbedroefd

Familieleden van de vrouw sloegen zaterdagochtend alarm toen Heber niet kwam opdagen voor een afspraak. De politie startte direct daarna een onderzoek.

De nabestaanden hebben woensdag een reactie gegeven op de dood van Silvana. "Deze ochtend zijn we op de hoogte gebracht van het feit dat het lichaam van onze dochter, moeder en zus dood is aangetroffen bij Halfmijl, dichtbij Hoogeloon. Na dagenlang in onzekerheid te leven over waar Silvana is, zijn we zwaar getroffen en diepbedroefd door dit bericht."

Afgelopen dagen zijn heel veel mensen betrokken geweest bij de zoektocht, schrijven ze verder. "Politie en vele vrijwilligers hebben heel hard hun best gedaan haar te vinden. Ook kregen we veel lieve berichten van vrienden, kennissen en andere betrokkenen. We willen iedereen bedanken die meeleefde en meezocht. Voor deze steun zijn we ontzettend dankbaar. De familie vraagt om het respecteren van hun privacy met name ten behoeve van de kinderen en wil graag rust om de gebeurtenissen te kunnen verwerken."

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,008
Diesel1,960

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden