Clicky


Grote zoektocht naar vermiste Silvana Heber in bosgebied bij Veldhoven

Grote zoektocht naar vermiste Silvana Heber in bosgebied bij Veldhoven
22-11-2022 20:09 | Binnenland | auteur ANP

HOOGELOON - De politie is dinsdagavond begonnen met een groot onderzoek naar de verdwijning van Silvana Heber in een bosgebied tussen Vessem en Veldhoven (Noord-Brabant). De politie besloot daartoe na niet nader omschreven "aanwijzingen". De politie zegt die heel serieus te nemen. De politie heeft een stuk bos aan het oog onttrokken met grote zwarte schermen. Daarachter doen medewerkers van forensische opsporing en het Nederlands Forensisch Instituut onderzoek, zei een woordvoerder van de politie.

Er is een groot stuk rond de onderzoeksplek afgezet, om sporen zoveel mogelijk intact te laten. Rond het met zwarte schermen afgezette deel zorgt de brandweer met grote lampen voor licht. De politie gaat mogelijk nog enkele uren door met het onderzoek in het bos. Hoelang kon de woordvoerder nog niet zeggen.

Silvana verdween zaterdag. Sindsdien is van de 36-jarige vrouw niets meer vernomen. De politie arresteerde vlak na haar vermissing haar 41-jarige ex-vriend. De rechter-commissaris verlengde dinsdag het voorarrest van deze man met veertien dagen. Justitie verdenkt hem van moord op Silvana.