Clicky

 
Transport Online - Ex-partner van vermiste Silvana Heber uit Hoogeloon langer vast

Ex-partner van vermiste Silvana Heber uit Hoogeloon langer vast

Ex-partner van vermiste Silvana Heber uit Hoogeloon langer vast
22-11-2022 17:25 | Binnenland | auteur Redactie

DEN BOSCH - Sinds zaterdag 19 november is de 36-jarige Silvana Heber uit Hoogeloon vermist. Haar 41-jarige ex-partner werd die dag aangehouden. De man is dinsdag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Die bepaalde dat hij nog zeker twee weken langer vast blijft zitten. 

Van de vrouw is sinds haar verdwijning niets meer vernomen.. Politie en justitie houden er sterk rekening mee dat Silvana het slachtoffer is geworden van een misdrijf.

De man zit nu in voorlopige hechtenis op verdenking van moord op Silvana. "Meerdere factoren maken dat wij vermoeden dat de verdachte meer weet over het lot van Silvana. Omdat hij nu in beperkingen zit en om het onderzoek niet te frustreren kunnen wij hier op dit moment geen details over geven, meldt het OM dinsdag."

Op meerdere plekken in de directe omgeving van Hoogeloon wordt gezocht. Het gaat onder meer om bos- en buitengebieden. Bij die zoektocht krijgt de politie ondersteuning van het Veteranen Search Team en het Team Bijzondere Zoekingen van de Landelijke Eenheid van de politie.

Verder vond er onderzoek plaats in de nieuwe woning van Silvana en in de woning van de verdachte waar zij met haar dochters woonde. Er werd gezocht naar allerlei sporen en aanwijzingen. Daarnaast wordt de verdachte verhoord en wordt gesproken met mogelijke getuigen en familieleden van beiden.

Het vinden van Silvana heeft de allerhoogste prioriteit voor de politie. We zijn op zoek naar mensen die weten waar Silvana is en naar mensen die beschikken over camerabeelden uit de nabije omgeving. Alle informatie is daarbij welkom. Het gaat bijvoorbeeld om mensen die vrijdagavond of zaterdagochtend opvallende zaken hebben gezien rond de woning aan de Dyckmeesterstraat of de Hoofdstraat in Hoogeloon. Mogelijk hebben ze de verdachte rond die tijd zien rijden in zijn auto, een zwarte Mercedes-Benz.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,008
Diesel1,960

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden