Clicky


Grote hoeveelheid cocaïne aangetroffen in Amsterdamse woning, drie personen aangehouden

Grote hoeveelheid cocaïne aangetroffen in Amsterdamse woning, drie personen aangehouden
22-11-2022 15:18 | Misdaad | auteur Redactie

AMSTERDAM - De politie heeft maandag 14 november en donderdag 17 november in totaal drie verdachten aangehouden nadat er meer dan 100 kilo cocaïne in een woning in Amsterdam werd aangetroffen. 

Maandagmiddag zagen agenten van de Landelijke Eenheid van Dienst Infrastructuur een auto rijden in Amsterdam. Op een gegeven moment zagen ze dat de auto stopte en een andere man met een grote tas instapte. Kort daarop verliet de man de auto zonder de tas. De agenten besloten de bestuurder te controleren.

De tas werd in de auto aangetroffen en bevatte maar liefst 7 blokken met vermoedelijk cocaïne. Bij een adres in de buurt dat te linken was aan de man die met de tas was ingestapt werd huiszoeking gedaan en hier werden maar liefst 111 blokken met vermoedelijk cocaïne aangetroffen.

Beide mannen, 33 en 38 uit Hillegom en Amsterdam, zijn ingesloten voor verhoor. Na vervolgonderzoek werd nog een 34-jarige vrouw uit Amsterdam aangehouden en ingesloten. De drie verdachten zijn inmiddels voorgeleid en door de rechter-commissaris voor 14 dagen in bewaring gesteld.

De politie gaat verder met het onderzoek.