Clicky


ENW Logistics B.V. failliet verklaard

ENW Logistics B.V. failliet verklaard
22-11-2022 14:21 | Faillissementen | auteur Redactie

WOERDEN - Voor de rechtbank van Midden-Nederland is op donderdag 17 november 2022 ENW Logistics BV failliet verklaard. 

Het bedrijf, opgericht in 2014, had zichzelf op 26 oktober al uit het Kamer van Koophandel register laten schrijven. Volgens de Kamer van Koophandel omdat er geen bekende baten meer aanwezig zijn in het bedrijf. Het bedrijf was dus niet meer actief.

Volgens de gegevens van de Kamer van Koophandel werkten er voorheen vier werknemers.

Het bedrijf stond niet goed aangeschreven blijkt uit de reviews over het bedrijf. Het bedrijf krijgt een schamele 1 ster na in totaal 22 reviews.

 

Als je de Google Reviews moet geloven heeft het bedrijf nog veel onbetaalde facturen openstaan bij verschillende charters en wordt er door meerdere personen afgeraden om zaken te doen met het transportbedrijf uit Woerden.

Volgens de eigen website was ENW Logistics echter "de beste specialist in internationale vracht en logistiek". Vanuit het hoofdkantoor in Ridderkerk, Nederland, verzorgden zij, volgens eigen zeggen, internationaal wegtransport door heel Europa. Daarnaast had het bedrijf een beveiligde opslagplaats in Rotterdam waar opslagfaciliteiten voor zowel lange als korte termijn mogelijk waren.