Clicky


18-jarige vrouw overleden bij festival REBELLiON in Haaren

18-jarige vrouw overleden bij festival REBELLiON in Haaren [+foto]
20-11-2022 10:03 | Binnenland | auteur Redactie | Esther van der Wal

HAAREN - [update 10:10 uur] Zaterdagavond rond 20.00 uur is er op het festivalterrein van hardstylefestival REBELLiON een 18-jarige vrouw onwel geraakt. Ondanks de inspanningen van een reanimatie door het medisch team en andere hulpdiensten is deze jonge vrouw ter plaatse overleden. Dat laten zowel de organisatieals de politie zondagochtend weten.

De overledene werd overgebracht naar een mortuarium in Tilburg, meldt de politie zondag. Daar heeft een forensisch arts in bijzijn van politiemensen het stoffelijk overschot geschouwd. Geüniformeerde agenten hebben vannacht nog met een aantal vriendinnen van haar gesproken.

De politie houdt er rekening mee dat het overlijden van de 18-jarige vrouw verband houdt met drugsgebruik. Er wordt door de recherche echter nog een nader onderzoek ingesteld.

"Wij, de organisatie van REBELLiON, zijn enorm aangeslagen door het incident. Een dag vol plezier, vermaak en saamhorigheid krijgt hierdoor een gitzwart randje. We leven mee met familie, vrienden en andere nabestaanden en wensen hen veel sterkte toe", aldus de organisatie van het festival.