Clicky

 
Transport Online - Man (20) uit Strijen overleden door verkeersongeval in Klaaswaal

Man (20) uit Strijen overleden door verkeersongeval in Klaaswaal

Man (20) uit Strijen overleden door verkeersongeval in Klaaswaal
18-11-2022 13:05 | Ongevallen | auteur Redactie

KLAASWAAL - Bij een eenzijdig verkeersongeval op de Boomdijk in Klaaswaal is vrijdagochtend een 20-jarige man uit Strijen om het leven gekomen. De 15-jarige bijrijder raakte zwaargewond en en is overgebracht naar het ziekenhuis.

Kort na negen uur kwam er bij de politie een melding binnen dat er op de Boomdijk en auto van de weg was geraakt. De auto had een boom geraakt en direct werd duidelijk dat de mannen in de auto er slecht aan toe waren. Agenten en hulpverleners ter plaatse hebben er alles aan gedaan om de slachtoffers te redden, maar voor de 20-jarige bestuurder van de auto kwam de hulp helaas te laat. Hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Een spoedtransport heeft de 15-jarige jongen naar het ziekenhuis gebracht, daar wordt hij nu behandeld aan zijn verwondingen, meldt de politie.

Op de plaats van het ongeval doen rechercheurs van team verkeer onderzoek naar de exacte oorzaak van het ongeval. Het vermoeden is nu dat er geen andere auto’s betrokken zijn geweest bij de aanrijding en dat er dus sprake is van een eenzijdig ongeval. Verder onderzoek zal daar zekerheid over moeten geven.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,995
Diesel1,910

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden