Clicky

 
Transport Online - Gewonde bij steekpartij in Veendam

Gewonde bij steekpartij in Veendam

Gewonde bij steekpartij in Veendam
18-11-2022 10:13 | Misdaad | auteur Redactie

VEENDAM - Bij een steekincident voor een pand aan de Bocht Oosterdiep in Veendam is donderdagavond een man gewond geraakt bij een steekincident. De politie is direct een onderzoek gestart. Er is nog geen verdachte aangehouden. De naam van de verdachte is wel bij de politie bekend.

Omstreeks 18:15 uur kreeg de politie de melding van een steekincident. Toen de collega’s op de Bocht Oosterdiep aankwamen troffen zij daar het gewonde slachtoffer in het pand aan. Het gaat om een 35-jarige man uit Veendam. Hij had een steekverwonding zijn rug en is na het steekincident het pand weer ingelopen. De man was aanspreekbaar en is overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie startte direct een onderzoek en er is met meerdere getuigen gesproken. De verdachte heeft na het steekincident de plaats delict verlaten, maar zijn naam is bij de politie bekend. De politie roept de verdachte dan ook op om zich te melden. Nader onderzoek moet uitwijzen wat er zich precies aan de Bocht Oosterdiep heeft afgespeeld en wat de aanleiding is geweest voor dit steekincident. Op de locatie van het steekincident zijn camerabeelden veiliggesteld, meldt de politie.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,995
Diesel1,910

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden