Clicky

 
Transport Online - Nieuwe Volvo FH500 6x2 voor Loonbedrijf R.A. de Groot

Nieuwe Volvo FH500 6x2 voor Loonbedrijf R.A. de Groot

Nieuwe Volvo FH500 6x2 voor Loonbedrijf R.A. de Groot
17-11-2022 10:32 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

GOUDERAK - Loonbedrijf R.A. de Groot uit Gouderak heeft onlangs een zeer bijzondere en speciale Volvo FH500 6x2 trekker in gebruik genomen. Met behulp van diverse specialisten zette Robin de Groot een schitterende Volvo FH500 6x2 trekker neer. Het uiterlijk van deze Volvo FH is volledig door Robin bedacht en samengesteld en het resultaat mag er dan ook zeker zijn.

De lage slaapcabine welke tot in detail en met het nodige oog voor finesse is gespoten in combinatie met de kastenwand achter de cabine waarin ook de hydrauliektank is weggewerkt, de staande RVS uitlaten en de diverse opgebouwde accessoires zoals bijvoorbeeld de Bull-bar, lichtbak op de verlengde zonneklep en de diverse verlichting zorgen ervoor dat deze Volvo FH een unieke uitstraling en vooral een eigen identiteit heeft gekregen.

Bij de keuze voor de nieuwe FH500 speelde ook emotie een grote rol. De beslissing om samen met Volvo dealer Volvo Group Truck Center Alphen a/d Rijn "de dikste FH5" samen te stellen was één van de factoren bij de beslissing om voor Volvo te kiezen.

"Dat Volvo een top-product is- en levert staat buiten kijf maar met de mensen die bij de dealer werkzaam zijn moet ook zeker een klik zijn. Wij hebben gezamenlijk met de leveranciers het hele traject begeleid en daarbij is alles keurig en in overleg verzorgd", aldus Robin de Groot.

Foto's

 • Lelieveld Transport
  Lelieveld Transport
 • DHL
  DHL
 • CSE
  CSE
 • CSE
  CSE
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,943
Diesel1,916

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden