Clicky


 


BelastingTelefoon sinds zondagavond onbereikbaar

BelastingTelefoon sinds zondagavond onbereikbaar
15-11-2022 12:09 | Binnenland | auteur ANP

DEN HAAG - De Belastingdienst kampt sinds zondagavond laat met een storing bij de BelastingTelefoon en de DouaneTelefoon. Mensen die de nummers bellen krijgen de mededeling dat de diensten onbereikbaar zijn vanwege technische problemen. Ook voor mensen die vragen hebben over toeslagen is de Belastingdienst niet bereikbaar.

Het is nog onduidelijk wanneer de problemen zijn opgelost. "We werken hard aan een oplossing en hopen dat in de loop van dinsdag de problemen voorbij zijn, maar garanties kunnen we helaas niet geven", zegt een woordvoerder.

De problemen ontstonden volgens de woordvoerder bij een software-update die afgelopen weekeinde werd uitgevoerd. "De eerste update ging niet goed. Na een tweede poging werkten de meeste systemen weer, met uitzondering van die van de Belasting- en DouaneTelefoon. Probleem is dat binnenkomende telefoontjes niet kunnen worden doorgeschakeld."

Mensen die een urgent probleem hebben kunnen via de site van de Belastingdienst een terugbelverzoek indienen. "Het is voor medewerkers wel mogelijk om naar buiten te bellen. We zullen mensen zoveel mogelijk proberen te helpen, maar bel alleen als het probleem niet tot morgen kan wachten", zo roept de zegsman op.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,244
Diesel2,086

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats