Clicky

 
Transport Online - Maersk opent gespecialiseerd warehouse voor batterijen van elektrische auto's

Maersk opent gespecialiseerd warehouse voor batterijen van elektrische auto's

Maersk opent gespecialiseerd warehouse voor batterijen van elektrische auto's
15-11-2022 11:44 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

TEPLICE - Met de opening van een warehouse van 14.000 vierkante meter, gespecialiseerd in de behandeling van batterijen voor elektrische auto's, breidt AP Moller - Maersk (Maersk) zijn aanbod uit als geprefereerde logistieke partner voor de Centraal-Europese auto-industrie en fabrikanten van originele uitrusting (OEM's).

Teplice ligt in het noorden van Tsjechië, op korte afstand van een aantal autofabrikanten en leveranciers in Tsjechië en Oost- en Zuid-Duitsland.

De batterijen kunnen efficiënt per trein worden aangevoerd vanuit de havens van Hamburg, Bremerhaven, Rotterdam, Koper of Rijeka. Dankzij de goede aansluiting op het Tsjechische en Duitse autosnelwegennet kunnen de accu's binnen enkele uren betrouwbaar vanuit Teplice naar de omliggende autoproductielocaties worden gedistribueerd.

"Wij zijn een ervaren en vertrouwde partner in transport en logistiek voor automotive klanten. Onze processen worden uitgebreid gecontroleerd en goedgekeurd door autofabrikanten en OEM's. We zijn verheugd dat we nu de volgende stap zetten met dit speciale magazijn, dat toegewijde diensten aanbiedt voor accu's van elektrische auto's in het hart van de Tsjechische en Duitse autofabrikantclusters", aldus Leah Offutt, Maersk Centraal Zuid-Europa Managing Director.

Het warehouse heeft een volledig scala aan veiligheidsvoorzieningen om de beste omgang met de batterijen van de elektrische auto te garanderen. Naast thermische bewakingscamera's en in-rack sprinklers in het hele magazijn, wordt de ruimte opgedeeld in vier onafhankelijke, brandwerende compartimenten.

Naast het herverpakken omvatten de diensten die worden aangeboden in het speciale magazijn diepgaande kwaliteitscontroles en het opladen van de batterijen, evenals andere waardetoevoegende diensten langs toeleveringsketens in de auto-industrie.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,932
Diesel1,902

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden