Clicky

 
Transport Online - Winkeldief aangehouden na volgen van kilometers lang bloedspoor

Winkeldief aangehouden na volgen van kilometers lang bloedspoor

Winkeldief aangehouden na volgen van kilometers lang bloedspoor
10-11-2022 20:04 | Misdaad | auteur Redactie

MIDDELBURG - De politie heeft een 33-jarige man uit Middelburg aan kunnen houden nadat agenten zijn bloedspoor hebben gevolgd. De man zou woensdag in de Langeviele in Middelburg een winkelruit van een opticien vernield hebben en daarbij zelf gewond zijn geraakt. Hij haalde de kassalade van de winkel overhoop en ging er daarna vandoor.

Als agenten na een melding van een inbraak rond 21.30 uur aankomen bij de winkel, zien ze dat de ruit is ingegooid met een steen. De kassa is overhoop gehaald en op verschillende plekken zit bloed. Ook loopt er een spoor van bloeddruppels weg van de winkel. De verdachte lijkt er op de fiets vandoor te zijn gegaan en de agenten volgen het spoor. Dat leidt ze naar een woning in Vlissingen, bijna zeven kilometer verderop, meldt de politie.

Wanneer de agenten naar de man op zoek gaan in de woning, treffen ze hem daar niet aan. Hij blijkt naar het dak gevlucht te zijn en rent daar heen en weer. De man wordt naar beneden gepraat en wordt officieel aangehouden. Dan wordt hij naar het ziekenhuis gebracht vanwege zijn verwondingen.

Wanneer de man diezelfde avond uit het ziekenhuis ontslagen wordt en agenten hem naar het cellencomplex willen vervoeren, trapt de man een ruit van het politievoertuig in. Omdat hij probeert te vluchten wordt het stroomstootwapen ingezet.

De man zit vast in het cellencomplex. Uit de kassa van de winkel blijkt hij zo’n honderd euro gestolen te hebben.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,987
Diesel1,758

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions