Clicky

 
Transport Online - Verdachte (18) opgepakt voor doodschieten Jiar Kakesouri in Almere

Verdachte (18) opgepakt voor doodschieten Jiar Kakesouri in Almere

Verdachte (18) opgepakt voor doodschieten Jiar Kakesouri in Almere
09-11-2022 17:57 | Misdaad | auteur Redactie

ALMERE - Een 18-jarige jongen uit Almere is op woensdag aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van de 25-jarige Jiar Kakesouri. Hij zit in alle beperkingen en mag alleen contact hebben met zijn advocaat. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten, meldt de politie.

De politie zoekt sinds donderdagavond 3 november naar de dader(s) van het dodelijke schietincident op de Hildo Kropstraat. Het slachtoffer, Jiar Kakesouri, werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht, maar overleed een dag later aan zijn verwondingen. De dader(s) vluchtten.

Gedurende de zoektocht naar de schutter vroeg de politie meerdere malen de hulp in van burgers. Zo is er aandacht voor het schietincident gevraagd via social media en ‘Opsporing Verzocht’. De politie vroeg mensen uit te kijken naar de dader(s) en te melden als zij meer informatie hadden. Het onderzoeksteam ontving naar aanleiding van deze oproepen goede bruikbare tips. 

Uit het onderzoek kwam een mogelijke locatie in België naar boven. Het onderzoeksteam zocht daarom contact met de Belgische politie. In totaal zijn er vier woningen doorzocht in zowel België als Nederland. Dit leidde op 9 november in Utrecht tot de arrestatie van een 18-jarige jongen uit Almere.

Met de aanhouding van een verdachte stopt ons onderzoek niet. Om meer duidelijkheid te krijgen over de toedracht van dit incident is de politie op zoek naar getuigen die meer informatie kunnen geven.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,932
Diesel1,902

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden