Clicky

 
Transport Online - Amsterdamse motorrijder (20) overleed na achtervolging politie

Amsterdamse motorrijder (20) overleed na achtervolging politie

Amsterdamse motorrijder (20) overleed na achtervolging politie
09-11-2022 17:43 | Ongevallen | auteur Redactie

AMSTERDAM - De 20-jarige motorrijder die dinsdagavond om het leven kwam na een ongeluk in Amsterdam, werd vlak daarvoor achtervolgd door de politie. Het slachtoffer is ter hoogte van het station tegen iets aangereden en hierdoor ten val gekomen.

Rond 19:10 uur zagen politieagenten een motorrijder een verkeersovertreding begaan. De politie wilde de motorrijder hierop aanspreken. Echter bij het zien van de agenten, ging de motorrijder er vandoor. De politie ging achter de motorrijder aan en gaf hem een stopteken. Na een korte achtervolging, besloten de agenten deze uiteindelijk te staken vanwege de gevaarlijk hoge snelheid.

Korte tijd later troffen de agenten bij het station de motorrijder aan op de grond. Zij verleenden direct eerste hulp. Het slachtoffer werd door de politie gereanimeerd totdat het ambulancepersoneel de reanimatie overnam. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis afgevoerd alwaar de Amsterdammer aan zijn verwondingen is overleden, meldt de politie.

De specialistische diensten van de politie op het gebied van verkeer doen onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De politie komt daarom graag in contact met getuigen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,943
Diesel1,916

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden