Clicky

 
Transport Online - Beschuldigde fotograaf niet schuldig aan hakenkruisvlag Stroe

Beschuldigde fotograaf niet schuldig aan hakenkruisvlag Stroe

Beschuldigde fotograaf niet schuldig aan hakenkruisvlag Stroe
09-11-2022 14:11 | Binnenland | auteur ANP

STROE - De bedreigde fotograaf van Persbureau Heitink, die op sociale media beschuldigd werd van betrokkenheid bij het ophangen van een hakenkruisvlag langs de A1 bij Stroe, deed enkel verslag. Hij was dus niet betrokken bij het ophangen van de vlag. Dit zegt de politie na onderzoek.

Wie de vlag wel heeft opgehangen bij het viaduct begin augustus, is niet bekend. Ook heeft het onderzoek naar de volgens de politie onacceptabele bedreigingen aan het adres van de fotograaf niets opgeleverd. De politie vraagt mensen die meer weten zich te melden.

Naast het viaduct woedde destijds ook een kleine bermbrand, waarbij autobanden in brand waren gestoken. De brandweer kon die brand toen snel blussen.

De fotograaf van Persbureau Heitink maakte die bewuste nacht een foto van de nazivlag naast de bermbrand. Op sociale media ontstond ophef over de foto, omdat het leek alsof hij gemaakt was nog voor het incident was gemeld. Volgens Heitink waren de tijdsinstellingen van de camera van de fotograaf niet goed gezet en ontstond zo het tijdsverschil.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,968
Diesel1,869

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden