Clicky


ColliCare Logistics verhuist kantoor van Maassluis naar Schiedam

ColliCare Logistics verhuist kantoor van Maassluis naar Schiedam
08-11-2022 09:57 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

SCHIEDAM - Per 7 november 2022 is het operationele zeevracht kantoor van ColliCare Logistics in Maassluis naar Schiedam verhuisd. Met deze verhuizing hoopt ColliCare Logistics extra ruimte te creëren voor de groei van haar multimodale dienstverlening.

Sinds augustus 2011 is ColliCare Logistics gevestigd in Maassluis met een kantoor dat zich focust op overzees container transport, zowel Europees als wereldwijd. Door de grote groei van de zeevracht diensten van ColliCare Logistics in de afgelopen jaren, is ook het aantal medewerkers gestationeerd in het kantoor in Maassluis een rap tempo gegroeid. Om de verwachtte groei van haar multimodale dientverlening aan te kunnen is besloten om naar een groter kantoorpand in Schiedam te verhuizen.

"Het nieuwe kantoor in Schiedam biedt mogelijkheden om in de toekomst onze multimodale dienstverlening verder te blijven ontwikkelen. Vooral nu de CO2 uitstoot van transporten steeds belangrijker wordt voor onze klanten, blijven wij focussen op multimodale oplossingen", aldus Stef Kluiters, directeur zeevracht bij ColliCare Logistics BV

Naast het nieuwe kantoor in Schiedam is ColliCare Logistics ook gevestigd in Groningen. Daar heeft het van oorsprong Noorse bedrijf een kantoorpand met een 2.500m2 opslag en een cross-dock. Vanuit Groningen verleent ColliCare Logistics andere modaliteiten zoals wegtransport en luchtvracht naar verschillende bestemmingen wereldwijd.

ColliCare Logistics is een innovatieve logistieke dienstverlener met een compleet pakket aan diensten binnen zee-, weg-, spoor- en luchtvracht, 3PL, opslag en distributie. ColliCare heeft meer dan 600 medewerkers, met vestigingen in Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken, Nederland, Italië, Turkije, Litouwen, Letland, Polen, India en China.